Fagyott Világ XV.

Verőce, Lósi major, 2022. február 5.

2022-ben immár 15. alkalommal rendezzük meg a Fagyott Világ élő fantasy szerepjátékot, amit 2022. február 5-én szombaton 9 órától tartunk. (Pandémiás helyzetre való tekintettel bízunk benne, hogy ezt az időpontot tudjuk tartani.) Lelkes szervezőcsapatunk szeretettel meghív Téged és barátaidat a játékunkra!

Lobster Vitaest 2022.

Budapest, 2022. május 29. 14:00

Hagyományteremtő jelleggel indított larpszervezői találkozó, ahol lehetőség nyílik az elmúlt év larpeseményeinek bemutatására és értékelésére, valamint az elkövetkező "larpszezon" játékainak, koncepcióinak hirdetésére. Idei extra téma: környezettudatos larptervezés

Ciklusok Rabjai - Tudás Gyümölcse találkozó

Budapest, 2022. Június 4.

Idén is szeretettel várunk az idei Ciklusok Rabjait megelőző ismerkedős alkalmunkra. Lesz ismét előadás, lehet majd vívni, beszélgetni. Este meg egy vendéglátóipari egység sörét tervezzük megkóstolni.

Ciklusok Rabjai 8.

Bugacpusztaháza, 2022. Július 1-3.

A civilizált világ lakói lelkesen kezdték felfedezni a világ tengereit és óceánjait, hogy kincsekben gazdag földeket keressenek, a Dicsőséges Carl Narom nevű hajó azonban egy gyönyörű szigetvilág környékén hajózva szőrén-szálán eltűnt. A kontines urai útnak indítják az Alac Csillaga nevű hajót, melyen veritoniak, caragoniak és derroeniek egyaránt szolgálnak, hogy felkutassák a Dicsőséges Carl Narom-ot és legénységét. A sziget partjain azonban nem találnak mást, csak egy üres, zátonyra futott hajót. Közben pedig minden jel arra utal, hogy a sziget egyáltalán nem lakatlan!

www.facebook.com/events/368459988476346
www.ciklusokrabjai.hu

Willkommen in Prinzakerland! LIVE

Mátrafüredi Alsó Ifjúsági Tábor , 2022. Augusztus 25., 13:00–22:00

A játék kezdőpontja, hogy Prinzakerland (Hercegszántó) világvégi településre, a Duna-Ipoly nemzeti parkban barangoló, NDS-k túristacsoport érkezik (vannak egyetemi ifisek, nyugdíjascsoport, önálló családok, akik Magyarországon nyaralnak, stb). A rendkívül unalmas település hátába, pár kilóméterre a határtól található egy tábor, ahova a busz leteszi az embereket, s egy pár napra ott is hagyja őket. Láthatóan semmi különös nem történne itt: az emberek élvezik az olcsó sört, a Duna közelségét, a közeli nemzeti parkot, a tábor nyújtotta programokat, mikor váratlan események hallhatók a rádióban: A jugoszláv határ mellől érkezik a hír, hogy rejtélyes banditacsoport dúlja fel a falvakat, s elvileg közelítenek a magyar határhoz. ** A Vaesen világában természetesen, az arra fogékony emberek rögtön gondolhatják, hogy valami egészen másról is szó lehet. Mi van, ha vaesen fenyegetettség nem csak északon van? És mintha hallottak volna olyanról is, hogy a délszláv cigányok különösen fogékonyak a misztériumokra...Rögtön megmozdul bennük valami. A mások számára nem látható veszély mindenkire fenyegető lehet? Persze, egyedüli látóként, vajon kiben lelhetnek szövetségesre, főleg egy üdülőtáborban? És mégis hogy fognak átjutni a jugoszláv határon, hogy szembenézzenek a vaesennel?...

Lumina Larp 2022

Jászfényszaru, 2022. Augusztus 25-28.

2022-ben tér vissza a Hat Kard Szövetsége (M.A.G.U.S.) története, melyben terveink szerint egy újabb aréna és újabb politikai átrendeződés következik... és még sok más! Számos ötletünket igyekszünk befejezni, megvalósítani addig, hogy újra egy nagy létszámú, minőségi élő szerepjáték élményét adhassuk vendégeinknek!

VI. KamaraLARP hétvége

Balatonfenyves, 2022. Szeptember 14-18.

A hosszú hétvégén 6 blokkban, közel 20 játékot, kapcsolódó előadást és műhelymunkát tartunk. Jellemzően 3-6 párhuzamosan futó program közül választhatsz. A játékok 4 órás, jellemzően felkészülést és jelmezt nem igénylő kamara játékok! Jössz és játszol. ;) A hétvége 0. napja a szocializációról szól idén és opcionális, de erősen ajánlott. A tábor "törzsnapjain" egyben tudsz résztvenni.

Forsaken LARP: Veszedelem Talosban

Cserkeszőlő, 2022. Szeptember 30 - Október 2.

Első igazán nagyszabású játékunk, egy a közösségünk által kreált középkori fantasy világban. Kezdőket és veteránokat egyaránt szeretettel várunk. És egy pár szó a történetről: Talos falvából hetek óta nem érkezett hír, leszámítva azokat a kereskedőket, kik szörnyetegekre és hasonlókra panaszkodva visszafordultak. A szabad földeken nincsenek királyok, de szomszédos provinciák helytartói így is busás jutalmakat ígérnek azoknak, kik megtisztítják a környéket

Parthiscus X. Halloween Torna

Mórahalom VI. körzet 19. tanya A tanyát Szegedről, a Mars téri buszmegállóból, busszal könnyű megközelíteni és Mórahalom előtt, a 18. kilométerkő buszmegállóban kell leszállni., 2022. Október 30. 12:00-20:00

Parthiscus klasszikus fantasy világ. A program fő eseményét képzi a kalandozók és szörnyek konfliktusa, és ennek ugyan biztonságos, de annál inkább izgalmas és fordulatos megoldása. Sok harc lesz, ám ezekben, csak és kizárólag megfelelően párnázott eszközökkel lehet részt venni.

Keletvég Legendái VIII.: Az Árnyékvilág

Tatabánya Larpterep, 2022. December 03.

A Keletvég Legendáinak következő részében a játékosok Noriel világának egyik túlvilágán ismerhetik meg az ott működő erőket és mérettethetik meg lelküket, akaraterejüket. A játék egynapos, dark-fantasy elemekben bővelkedő esemény lesz, melyben a korábbi epizódok történetét folytatjuk. Részletek hamarosan.