Ars Magica LARP - Tavasz

Mecsek, Pécs és Orfű között, 2021. Március 20-21. - ELMARAD -

A történet az Árpád-ház uralta Magyarországon fog játszódni, de természetesen az Ars Magica mitikus világában. A 2021-es évben 4 játékalkalomra készülünk, minden évszakban egyre. A történetek közel 300 évet fognak felölelni és a részek/évszakok egy magyar Coventus életállomásait fogják szimbolizálni. Az alvóhelyek szűkössége miatt a játék tavaszi és téli alkalommal kis létszámú lenne (12-15 fő), de a nyári és az őszi epizódon bővíteni szeretnénk ezt egy sátortáborral.

Ciklusok Rabjai – A tudás gyümölcsének megízlelése 2.

Budapest - Népliget, Hammertime Cafe (HTC), 2021. Május 8.

Ezen az alkalmon lehetőségetek nyílik jobban betekinteni Alac világába, beszélgetni a szabályokról és - ha az égiek is úgy akarják- párbajozni és beszélgetni régen látott barátokkal.

Szervező: fb csoport: https://www.facebook.com/groups/235731960303346
www.ciklusokrabjai.hu

Lobster Vitaest 2022

Danubius Hotel Astoria City Center, Zöld Szalon Kossuth Lajos u. 19-21., 1053 Budapest, Magyarország, 2021. Május 29. 18:00

Hagyományteremtő jelleggel indított larpszervezői találkozó, ahol lehetőség nyílik az elmúlt év larpeseményeinek bemutatására és értékelésére, valamint az elkövetkező "larpszezon" játékainak, koncepcióinak hirdetésére. Idei extra téma: környezettudatos larptervezés

Ciklusok Rabjai – Veritoni intrikák

6114, Bugacpusztaháza, Pásztor utca – Pusztaházi Parkerdő, 2021. Július 1-4.

2021-ben rendezzük meg hetedik játékunkat Alac kontinensén, egy folyamatosan fejlődő fantasy világban. Idén Veritonba, a kontinenst legerősebb országába hívjuk a nemesség színe-javát, egy ünnepségre, melynek célja az elmúlt évek vitáinak és feszültségeinek elsimítása. Vajon a Veriton vezetői elérik céljukat, vagy a helyzet még tovább bonyolódik?

Szervező: fb csoport: https://www.facebook.com/groups/235731960303346
www.ciklusokrabjai.hu

Visszatérés Farkasvölgybe - színházi kalandjáték / élő szerepjáték

Veled Kerek Udvar, Beremend, Ördögkatlan fesztivál, 2021. Augusztus 4, 5, 6, 7 - minden nap kb 2-3 órás alkalmak

Szívesen megtapasztalnád, milyenek voltak egy bronzkori falu mindennapjai? A Visszatérés Farkasvölgybe című színházi kalandjátékának világa sok elemében távoli, de alapvető emberi kérdéseket feszeget. A színházi kalandjáték (TAG – Theatrical Adventure Game) a drámapedagógia és az élő szerepjáték eszközeit felhasználva hív egy utazásra a bronzkori Baranyába. Egy történet részévé válsz, ahol megelevenednek előtted egy bronzkori falu mindennapjai, közösségi élete, művészete és hitvilága. Belekeveredhetsz egy döntés előtt álló közösség konfliktusába. Haladás vagy stabilitás? Átvenni vagy megőrizi? Fenntartani vagy elengedni? Ezek az örök kérdések állnak a bronzkor embere előtt is.

Lumina Cornu Larper Weekend

Jászfényszaru, 2021. Augusztus 26-29.

Egy laza hétvégi sátrazás, ahol szerepjáték fanok gyűlnek össze, hogy pihenésképpen, jót lazuljanak és dumáljanak szeretett hobbijukról.

Witcher LARP: Ezüst és Vér

, 2021. Szeptember 4-5

Meghívásos élőszerepjáték a Witcher világában.

Gothic LARP 2021

Tatabánya, larp terep, 2021. Szeptember 10-12.

A Gothic LARP a Gothic I&II számítógépes játékok univerzumában játszódó, medieval fantasy műfajú élőszerepjáték, ahol a királyságból száműzött bűnözők által fenntartott város mindennapjaiban lehet részt venni.

Keletvég Legendái 7: A Fekete-erdő átka

Püspökladány, Farkasréti- arborétum, 2021. Szeptember 24-25.

Az albadori felderítők egy osztagát a Fekete Erdő mellé vezénylik azzal a céllal, hogy ottani bázisukról kiindulva járjanak utána a környékbeli különös jelenségeknek, és eltűnéseknek. Utazók beszámolói szerint, mintha maga az erdő ragadná el az embereket...Soron következő játékunkat ezúttal kicsit túrázósabbra tervezzük, így elsődlegesen azoknak ajánljuk akiket nem riaszt el néhány hosszabb-rövidebb, különféle izgalmakkal gazdagított, erdei séta.

Elfeledett Birodalmak: Távoli Vészharang

Szigetmonostor, 2021. Október 15-17.

Az Elfeledett Birodalmak következő epizódja új helyszínre kalauzolja új és visszatérő kalandorait egyaránt. Műfajilag továbbra is a "kalandozó fantasy" kifejezéssel írnánk le, a célunk pedig ismét az, hogy a játékosaink átélhessék a “kalandozó élmény”-t, a környék felfedezésével, lakóinak, bonyoldalmainak és veszélyeinek megismerésével, és a felmerülő kihívások megoldásával.

XIV. Fagyott Világ

, 2021. November 13.

V. KamaraLARP hétvége

Balatonfenyves, 2021. November 18-21.

A hosszú hétvégén 6 blokkban, közel 20 játékot, kapcsolódó előadást és műhelymunkát tartunk. Jellemzően 3-6 párhuzamosan futó program közül választhatsz, ismertebb régebbi játékok ugyanúgy előkerülnek, mint a most debütáló új alkotások.