XIII. Fagyott Világ

Verőce, Lósi major, 2020. Február 8.

Itt a helyed, ha: – kedveled a fantasy játékokat – szereted a téli, havas tájat, friss levegőt – szívesen részt vennél egy élő szerepjátékon – ha kedveled, vagy kipróbálnád a harcot – izgalmas fejtörőket oldanál meg – szívesen játszol el, jelenítesz meg egy kalandozót, varázslót, vagy akár harcost – szereted a kalandokat és kihívásokat, amelyeket barátaiddal és csapattársaiddal küzdhetsz le.

Demgardi Krónikák - Bátrak Karavánja

Tatabánya, 2020. Február 8.

Egy rövid, túra alapú larp, ami inkább szociális interakciókra építkezik, mintsem harcra. A játék kísérleti jellegű, ahol próbálunk új technikákat és mechanikákat kipróbálni.

Orthel LARP

Kismaros, 2020. Március. 6-8.

Középfölde, Beleriand, Első Kor, a Nirnaeth után egy maréknyi túlélő közösségének a története.

Divat / Diktatúra

Budapest, Magyar Nemzeti Múzeum, (2020. Március 28.) HALASZTVA

A Divat / Diktatúra egy a 1970-es évek és a Kádár rendszer hangulatát idéző élő szerepjáték. Ezen a kamara játékon átélheted a kádári szocializmus korszakának kontrasztjait, sztereotípiáit, a kádári elit képmutatását, a III/III-as jelentések világát, a szocialista Magyarország kétarcú, ellentmondásokkal terhelt időszakát. A játék során részt részt vehetsz egy rendhagyó divat eseményen; a Különlegességi Női Ruhabolt, azaz a “vörös divatdiktátor”, Rotschild Klára ruhaszalonjának legújabb divatbemutatóján.

Oracle II. fejezet: "Kikelet"

Mórahalom, (2020. Április 4.) HALASZTVA

Kezdőbarát játék, a részvétel ingyenes, igény szerint felszerelést is osztunk (amíg van mit). Low magic játék, csak isteni mágia létezik, de van helyette alkímia mindenféle főzettel.

Sárkányvitéz Öröksége 2020

Lósi Major, Verőce, (2020. Április 4-5.) HALASZTVA

Vár a Hetedhét Királyság, és egy mesebeli élő szerepjáték, ahol rajtad múlik, hogy boldogan élsz-e, amíg meg nem halsz.

TORTURIADA III. LARP

Malomvölgy, Szentkirályszabadja-Balatonalmádi (Veszprém mellett), 2020. Május 16. (LEMONDVA)

A Battle Royale és Hunger Games által ihletett viadaljáték harmadik része, amely a disztópikus közeljövőben kerül megrendezésre, s csupán egy maradhat...

Exodus LARP 2020 - Nemesek kora

Jászjákóhalma, Kapitányrét, 2020. Május 29 - Június 1. (HALASZTVA)

2015-ben lezártuk az Exodus LARP történetének első fejezetét. 2020-ban készülünk a folytatással: indul a második fejezet, melyben a hazatért száműzöttek és leszármazottaik bőrébe bújhattok. Az Exodus LARP világképét és műfaját tekintve olyan dark fantasy műfajú, high-magic világban játszódó élőszerepjáték, melyben a politikai csatározások és intrika kibontakozása, valamint a világ rejtélyeinek feltárása és megismerése alkotja a cselekmény gerincét. Célunk, hogy játékosaink a második fejezetben megismerjék az Exodus világának egy másik arcát is, és újra megtapasztalhassák azt az izgalmat és borzongást, amit átélhettünk az első fejezet játékai során.

Demgardi Krónikák

Tatabánya, LARP-terep, 2020. Július 3-5. (LEMONDVA)

még nincs

még nincs

Oracle LARP

, 2020. Augusztus 1.

Keletvég Legendái VI. - A romvidék

Nyíracsád, Gúti erdő., 2020. Augusztus 7-9.

Játéksorozatunk legújabb része, amely részben kapcsolódik a tavalyi játékon elkezdett történethez. A játékosok egy nomád törzs vadászterületére érkező kutatócsoport tagjai lehetnek vagy magukat a törzsbélieket személyesíthetik meg. A játékban a civilizált és a bennszülött kultúrák közti különbségen túl egy letűnt kor eseményeinek felderítése, a régmúlt megismerése kerül középpontba. Terveink szerint a játék történései befolyásolják majd a jövőbeli eseményeket.

LUMINA LARP 2020

Jászfényszaru, Vadászház/Rékasi tanya, 2020. Augusztus 28-30 (LEMONDVA)

A LUMINA LARP elsősorban közösség, találkozás, játék és élmény! A MAGUS világában játszódó élő szerepjáték, melyhez a Lumina Cornu Klub 10 éve fejleszti larp szabályrendszerét. Befogadó közösség, vagyunk, akik megteremtik a hazai larperek egyik találkozási helyét. 2 évente rendezünk, tudásunk, tapasztalatunk és jó szándékunk ötvözetéből egy 3 napos játékot, ami remélhetőleg élményt okoz a résztvevőknek. Baráti vendégszeretettel várunk!

-hamarosan-

Fallout: No man's land

Kunmadaras, 2020. Augusztus 21-23.

LARP központú airsoft játék, Fallout tematikával

Oracle LARP

, 2020. Szeptember 5.

Ciklusok Rabjai

Bugacpusztaháza, 2020. Szeptember 18-20.

2020-ben lesz 6. Játékunk Alac kontinensén, ami egy magunk által kitalált fantasy világ, ami folyamatosan fejlődik. Vannak benne a megszokottól eltérő dolgok, de a játékok alatt építjük és formájuk arculatát. Idén úgy gondoltuk, hogy Ferreo hegyei közé merészkedünk. Doff egy kis bányászfalu Ferreoban, a Kristály hegység délkeleti felében, a Rilk hegy oldalában. Egy kisebb helyőrség őrzi, de katonáinak már évtizedek óta nem kellett páncélt öltenie. Már alig van itt valami, amit őrizni kellene – a tárnák nagy része kiürült, a lakók java már elköltözött, az itt maradt bányászok és katonák pedig csak a bánya bezárásának parancsát várják. De a falu lakóinak élete még azelőtt megváltozik, hogy a parancs megérkezhetne…

Oracle LARP

, 2020. Október 11

Kamara LARP Hétvége

Mórahalom, 2020. November 5-8. (LEMONDVA)

Idén ötödik alkalommal rendezzük a rövidebb, intenzívebb LARP játékok az úgynevezett kamara LARP -ok hétvégéjét. A tavalyihoz hasonlóan idén is 60 embert várunk, hogy egy hosszú hétvégén keresztül részese legyen a 6 játékblokk alatt játszható 20 ! játéknak

Oracle LARP

, 2020. November 7.