XII. Fagyott Világ

Lósi-Major , Verőce https://goo.gl/maps/Zf4HQusePk32, 2019. Február 09. 09:00

Ott a helyed, ha: – kedveled a fantasy játékokat – szereted a téli, havas tájat, friss levegőt – szívesen részt vennél egy élő szerepjátékon – ha kedveled, vagy kipróbálnád a harcot – izgalmas fejtörőket oldanál meg – szívesen játszol el, jelenítesz meg egy kalandozót, varázslót, vagy akár harcost – szereted a kalandokat és kihívásokat, amelyeket barátaiddal és csapattársaiddal küzdhetsz le.

www.fagyottvilag.hu

A Sárkányvitéz Öröksége LARP

Verőce, Lósi Major, 2019. Április 13-14

Vár a Hetedhét Királyság, és egy mesebeli élő szerepjáték, ahol rajtad múlik, hogy boldogan élsz-e, amíg meg nem halsz. Kezdő játékosokat és tapasztalt veteránokat egyaránt szerettel várunk, elsősorban 16 év fölöttieket. Gyerekeket külön egyeztetés után, szülői felügyelettel.

Torturiada LARP - II. verseny (Anno Domini 2079.)

Balatonalmádi-Szentkirályszabadja; Malomvölgy (a Tabard LARP helyszíne), 2019. Április. 19. 16:00-04:00

A valóságból ismert világunk alternatív jövőjében játszódó Hunger Games és Battle Royale ihlette viadal, melynek a végén csupán egy maradhat. Balatonalmádi-Szentkirályszabadja; Malomvölgy (a Tabard LARP helyszíne) Nevezési díjak a helyszínen fizetendőek: - 1db 2 Eurós érme vagy - 3 db 200 Forintos érme. Kötelező és ajánlott felszerelések listája a szabályzatban rögzítve.

Ciklusok Rabjai

Pomázi Magyar Vár, 2019. Június 28-30

Szexi, családias és jó hangulatú élőszerepjáték. Enikő és Csillag Larp esküvője.

Tabard V.

Malom-völgy (Szentkirályszabadja és Balatonalmádi között), 2019. Július 12-14.

Idén 5. alkalommal hírdetjük meg a Tabard névre keresztelt fantasy élőszerepjátékot!

Rivergard larp 10: A Fekete Láp Szíve

Tatabánya, 2019. Augusztus 17-18.

A Rivergard larp tizedik epizódja a játékosokat újból az évezredek óta elbukott Älthiri Birodalom központjában, az istenek haragja miatt létrejött elátkozott vidékre, a Fekete Lápba viszi vissza. A mennyei hatalommal felruházott Kúel és az ő imádatára létrejött hit felbukkanása óta egyre több halandó merészkedik be erre a veszélyes földre. A hívők félistenüket követve jönnek ide, hogy a vallás titokzatos elöljáróival, a Hűséges Atyákkal vegyék fel a kapcsolatot, de sokan csak azért érkeznek, hogy a letűnt kor kincsei után kutatva vagyonhoz és hatalomhoz jussanak. A vallási áhitat és az értékek utáni vágy miatt érkezők közül azonban nagyon sokan felejtik el, hogy a sötét erők, melyek évszázadok óta jelen vannak, Kúel eljövetelével nem távoztak el és érkezésükkel csak tovább erősítik a káoszt, amit a Mélység szolgái képviselnek.

coming soon
-

Elfeledett Birodalmak - Éjszakának Erdején

Jászfényszaru, Vadászház , 2019. Augusztus 23-25.

Az Elfeledett Birodalmak több hazai élőszerepjátékos szervezőcsapat Consensus Larp Studio név alatt együttműködésének gyümölcse, műfajilag leginkább a “kalandozós fantasy” kifejezéssel írható le - cselekménye a Dungeons and Dragons szerepjátékok legismertebb világában, az Elfeledett Birodalmakban játszódik. A célunk az, hogy a játékosaink átélhessék a “kalandozó élmény”-t, a környék felfedezésével, lakóinak, bonyoldalmainak és veszélyeinek megismerésével, és a felmerülő kihívások megoldásával.

Keletvég Legendái V : Együttállás

Debrecen, Hármashegyalja erdei iskola, 2019. Szeptember 14.

Játéksorozatunk ötödik eseménye egy folytatásos történet első része, melyben a játékosok egy kisváros, Keldrin egyik legfontosabb ünnepségén vehetnek részt, a Holdünnepen.

Kamara LARP hétvége 2019

Bánk, 2019. Szeptember 19-22.

A hétvége alatt 10-14 kamara (rövidebb időtartamú -4 óra-, jellemzően alacsony kellék igényű) élő szerepjátékot játszhattok, a legkülönfélébb témákban. Kitűnő társaságban, teljes ellátás mellett.

Demgardi Krónikák - Az Elveszettek

Tatabánya, LARP-terep , 2019. szeptember 27-29.

A Demgardi Krónikák játéksorozat 21. epizódjában az eddigi játékok olykor háttérben zajló, a világot átformáló történetszálait szeretnénk továbbszőni. Fontosnak tartjuk, hogy ezúttal a Birodalomtól és a Hármak egyházától jelentősen különböző társadalmi berendezkedések, kultúrák és ideológiák is markánsan megjelenjenek, különbségeikkel és hasonlóságaikkal együtt. A nyilvánvaló ellentétek ellenére a játék a régmúlt titkainak felderítését, mágikus összefüggések kibogozását helyezi előtérbe a nyers erőszak alkalmazásával szemben.