XI. Fagyott Világ

várhatóan Börzsöny, Budapesttől max. 1 órányira, 2018. Február 3. 9:00

Itt a helyed ha kedveled: – a fantasy játékokat – szereted a téli, havas tájat – szívesen részt vennél egy élő szerepjátékon – ha kedveled a harcot vagy a futást – szereted a kalandokat és kihívásokat, amelyeket barátaiddal és csapattársaiddal küzdhetsz le.

www.fagyottvilag.hu

Maszkabál a Red Rift Saloonban

Budapest, KVLT (Vörös Yuk), 2018. Február 16. 19:00

Álarcosbál, farsang, koncertek - és egy titkos játék egy színhelyen. Könnyedebb hangvételű LARP, a játékot megelőző workshopokkal. A hangsúly az interakción, meggyőzésen, szövetségesek gyűjtésén van, fontos a stratégia, taktika, lesznek varázspárbajok, és lesz egy díj is, amit az kap, akinek a legtöbb szövetségese lesz az este végére.

Tabard IV.

Malomvölgy, Balatonalmádi és Szentkirályszabadja közt, Veszprémtől délkeletre, 2018. Május 4-6.

Fantasy LARP egy fiktív világban, nyomozással, harccal, intrikákkal.

Deus Est Machina — Éhezők Viadala inspirálta LARP

Verőce, Lósi Major, 2018.Május 18-19.

A DEUS élő szerepjáték világát nagyban inspirálta az Éhezők Viadala, azonban némi csavarral, más helyszínnel képzeltünk egy izgalmas, egy éjszaka és egy nap tartó játékot. Az Egyesült Államok után maradt Panem helyett Új-Európába kalauzolunk Benneteket. A rendezvény során két teljesen különböző játékstílusra van lehetőség, a dekadens, harcosokat szponzoráló, politizáló Olympusiak, vagy a túlélésért küzdő, egymással élet-halál harcot vívó Terranok oldalán.

www.sindeon.hu

Project Kepler 2217 - Igazságot a Marsnak!

Vác, 2018. Május 25-27.

A Project Kepler hard-science fiction élőszerepjáték második epizódjában a játékosok  egy távoli bolygón lezajlott csata túlélőinek szerepét öltik magukra, legyenek akár a Heinlein Kolónia kutatóállomásának személyzete, vagy a Mars Felszabadítási Hadsereg ködös célokért érkezett lázadói.

LarpJam - Game Design Workshop

Attention! Budapest, Gyulai Pál u 5., 2018. Június 2. 14:00 - 18:00

A LarpJam egy kollaboratív game design workshop, amin élő szerepjáték (larp) forgatókönyveket fogunk létrehozni. A jelentkezéshez nincs szükség játék tervezési tapasztalatokra, ha érdekelnek a szerepjátékok, akkor jelentkezz bátran!

Ciklusok Rabjai

Fülöpháza, 2018. Június 29-Július 1.

Szexi, családias és jó hangulatú élőszerepjáték. Egy önálló világ eseményeit megelevenítve.

Torturiada LARP

Balatonalmádi-Szentkirályszabadja; Malomvölgy (Tabard helyszíne), 2018. Július 7-8.

A valóságból ismert világunk alternatív jövőjében játszódó Hunger Games és Battle Royale ihlette viadal, aminek a végén csupán egy maradhat. A szabályzat még kidolgozás alatt, de a harc- és sebzésrendszer bizalmi alapú lesz.

Keletvég Legendái IV.: Jelentés a határvidékről

Nyíracsád, 2018. Július 20-22.

A Keleti Erdők Vándorai által szervezett fantasy élőszerepjáték, mely Noriel varázslat és acél tépázta kontinensén játszódik. A legenda hősei ezúttal keleten, Tyran királyság és Oricia szövetség határán mérik össze elszántságukat egy szövevényesnek ígérkező diplomáciai eseményen.

VIII. S.T.A.L.K.E.R. Camp

Veszprém, Front, 2018. Július 24-29.

Poszt-apokaliptikus Sci-Fi LARP a S.T.A.L.K.E.R. videojátékok története és világa nyomán.

Warcraft Live VIII: Sacrilege

Tatabánya, LARP terep, 2018. Augusztus 3-5

A Warcraft Live nyolcadik epizódja, s egyben tizedik játékalkalma az utolsó epizód az általam szervezett Warcraft Live-ok közül. A játék központi témája egy hazaárulási per, mely vádlottját fél tucat frakció kívánja saját maga elítélni vagy épp felszabadítani. A kényes helyzetre való tekintettel az őt elfogó Argent Crusade úgy döntött, senkinek sem adja ki a foglyot, hanem saját maguk vezetnek végig egy bírósági eljárást, amire minden érintett szervezet és nemzet képviselőjét meghívták. Azonban a küldöttek egy része nem a perben érdekelt, azt csak fedősztorinak használják, hogy rejtett, valódi céljaik eléréséhez közelebb jussanak.

Lumina Larp 2018

Jászfényszaru, Vadászház/Rékasi tanya, 2018. Augusztus 23-26.

(jeligék: high fantasy, bizalmi harcrendszer, per, régészet, nyomozás)

Demgardi Krónikák 2018/2 - Senziana Aranya

Tatabánya, 2018. Augusztus 31. - Szeptember 2.

A Demgardi Krónikák játéksorozat 20. epizódja egy irtriai, a külvilág ügyeivel nemigen törődő falusi közösség nyári ünnepségébe enged betekintést. A játék célja a társadalom alsó-középrétegének, földművesek, mesteremberek és a velük kapcsolatba kerülő átutazók, kereskedők megjelenítése egy számukra kivételes alkalmon.

Kamara LARP hétvége

Pilisszántó, 2018. Szeptember 28-30.

Ezen a hétvégén rövid, 3-4 órás kamara LARP játékokkal várunk titeket. Festői környezetben, teljes ellátással szervezett hétvégén 5 blokkban, összesen 10-12 játékot, kapcsolódó előadást és műhelymunkát tartunk. Jellemzően 3-4 párhuzamosan futó program közül lehet majd választani.

Istenek Meséi - Toroni Vérnász

Verőce, Lósi Major, 2018. Október 5-7.

Két meghívásos, próba alkalom után a nagy nyilvánosságnak is meghirdetjük a M.A.G.U.S világában játszódó élőszerepjáték sorozatunk következő részét. A játék 0-24-es intenzív 2 napos esemény, nagyrészt politikai, misztikus szálakkal, IN-es lakomákkal, szuper szállással. A jelentkezés 2018.09.01-én indul.

www.istenekmesei.hu

Rivergard larp 9: A Szürke Láng Rabjai

Tatabánya, 2018. Október 6.

A Rivergard larp kilencedik eseménye egy erősen harc orientált játék lesz, melyben a játékosok egy, a világ tetszőleges pontjáról akaratuk ellenére elrabolt és két elátkozott entitás évszázados küzdelmébe belekényszerített karaktereket alakítanak. A több különböző kimenetelű játékon a harc mellett egyéni célok és a titokzatos entitások hátterének kiderítése is szerepet kapnak.

coming soon

The 45th Annual Hunger Games LARP

Tatabánya, 2018. November 2-4.

A The Hunger Games LARP egy olyan élőszerepjáték, amelyben minden játékos megmutathatja, hogy más játékosok ellenében, önerőből mire jutna egy elhagyatott vidéken, ahol az ellenfeleken és a természet törvényein kívül a lépéseiket figyelő játékmesterek is igyekszenek megkeseríteni a dolgukat. Az élőszerepjáték a 2012-ben megfilmesített The Hunger Games trilógia világában játszódik, így a játékban részt vevő karakterek (versenyzők, játékmesterek, őrök, stb.) is a könyvek és a film világához illeszkednek.

A múlt árnyai - Agatha Christie larp

The Writer's Villa Budapest, 2018. November 24. 18:00

A 1920-as évek hangulatát és Agatha Christie regényeit idéző murder mystery élő szerepjáték egy budai villában. Gyere el és átélheted a 20-as évek Amerikájának sztereotípiáit a szesztilalomtól a szellemidézésig és Agatha Christie-től Lovecraftig. Ezen kívül részt vehetsz egy estélyen, pókerezhetsz, és megpróbálhatsz megoldani egy gyilkossági ügyet. Részletes játékkiírás: https://goo.gl/SD5RM1

Changeling: the Lost live

Budapest, 2018. November 24.

Zártkörű.

-
-