X. Fagyott Világ

???, 2017. Február 4.

Lelkes szervezőcsapatunk tisztelettel meghív Téged, ha kedveled: - a fantasy játékokat - szereted a téli, havas tájat - szívesen részt vennél egy élő szerepjátékon - ha bírod a harcot vagy a futást - szereted a kalandokat és kihívásokat, amelyeket barátaiddal és csapattársaiddal küzdhetsz le.

www.fagyottvilag.hu

Demgardi Krónikák 2017/1 - Pridbor Kapuja

Cserhátszentiván, 2017. Február 17-19.

Fantasy élőszerepjáték-sorozat egy Warhammer Fantasy által inspirált világban. Aktuális epizódjában a játékosok egy időszakosan járható hegyvidéki átkelő pihenőjének vendégeit és személyzetét alakítják, fókuszban a szociális játékkal, nyomozással és titkok felderítésével.

44th Hunger Games LARP

Tatabánya, 2017. Április 1-2

fantasy/sci-fi

Átváltozó Egyesület Fölnőtt tábor

Bükk Hegység, 2017. Április 29. - Május 03.

A Fölnőtt tábor olyan nyitott szerkezetű szerepjáték, melynek célja, hogy saját fiktív és valós történeteinkből létrehozunk egy közös mitológiát. a természet ismert és ismeretlen törvényei; gépek; kirándulás; zene; posztposztmodern; felfedezések; média; szörnyek; saját; népszokások; ünnepek; átváltozás; ember; szellemek

Tabard III. LARP

Malomvölgy, Szentkirályszabadja és Balatonalmádi (Vörösberény) közöt, 2017. Május 5-7

Középkori jellegű, fantasy világban játszódó történet.

The Job 2. tesztjáték

Lajosmizse. Szent Lajos u. 14, 2017. Május 25-28.

Maffiás LARP airsoftal és sandbox gazdasági rendszerrel. Egy Crowswille nevű amerikai kisvárost hozunk életre. Az orosz és olasz maffia intézi rivális ügyleteit a rendőrök háta mögött, elvegyülve a civil üzletek és vállalkozások közt.

FallOut: Projekt Prijot IV. - Végjáték

Nyíregyháza, 2017. Május (26) 27-28.

2017-ben még egyszer újjáéled a Fallout világa, ezúttal a két játéksorozat szervezői közösen hozzák tető alá a mindkét sorozatnak lezárásul szánt finálét. Megtartva a Projekt Prijot világát, de rendszerében és szervezésében a miskolci csapat tapasztalatára és rutinjára alapozó játékkal búcsúzik a 2009-10-11-es év két fallout sorozata.

Demgardi Krónikák 2017/2 - Elbukott Próféciák

Tatabánya, 2017. Július 7-9.

Fantasy élőszerepjáték-sorozat egy Warhammer Fantasy által inspirált világban. A játéksorozat utolsó epizódja játékosait egy, a Birodalom északkeleti határán elterülő határvidéki faluba kalauzolja el, ahol a már évek óta tartó északi menekültcsoportok folyamatos érkezése valamilyen ismeretlen okból mostanság jelentősen alábbhagyott...

VII. S.T.A.L.K.E.R. Camp

Szentkirályszabadja, 2017. Augusztus 2-6.

A S.T.A.L.K.E.R. világát megelevenítő nyári szerepjátékos tábor immáron 7. alkalommal kerül megrendezésre, és idén is alkalmunk van újra a Halott várost magunknak tudni, mint Csernobil központja, Pripyat város szerepében. A tábor legfőképp a szerepjáték felé fog orientálódni, airsoft fegyverekkel kiegészítve, de inkább a beszélőkéd, a problémamegoldó képességed és a logikád legyen toppon, sem mint a lövész tudományod... de ha ezek nem mennek, szétlőhetsz mindenkit a csudába.

Rivergard larp 8 - Varjúhon Bukása

Tatabánya, 2017. Augusztus 4-6.

Low-Fantasy élőszerepjáték sorozat, mely a legtöbb ihletet a valós középkori és ókori történelemből meríti. Az esemény a kárgok népének ősi és titokzatos szülőföldjén található legendás hegyi erődítmény, a régóta elhagyatottnak hitt Caern Bodda területén játszódik. A kárgok és testvéreik, az osviusok expedíciója érkezik ide, hogy feltárják a népeiket sújtó mágikus betegség eredetét, és kiderítsék mi áll környékről származó sötét és iszonytató jelek mögött.

-hamarosan-

A Surprise Team: Angeltown '87

Nyíregyháza, 2017. Augusztus 11.

1987-ben játszódó larp, airsoft fegyverekkel.

LUMINA LARP 2017

Jászfényszaru, Vadászház/Rékasi tanya, 2017. Augusztus 24-27

A LUMINA LARP elsősorban közösség, találkozás, játék és élmény! A MAGUS világában játszódó élő szerepjáték, melyhez a Lumina Cornu Klub 10 éve fejleszti larp szabályrendszerét. Befogadó közösség, vagyunk, akik megteremtik a hazai larperek egyik találkozási helyét. 2 évente rendezünk, tudásunk, tapasztalatunk és jó szándékunk ötvözetéből egy 3 napos játékot, ami remélhetőleg élményt okoz a résztvevőknek. Baráti vendégszeretettel várunk!

Project Kepler 2217 - Igazságot a Marsnak! [ELHALASZTVA]

, 2017. Október 20-22. [ELHALASZTVA]

A Project Kepler hard science fiction élőszerepjáték-sorozat második epizódja - technikai okokból 2018 áprilisra halasztva