Júl. 8. Hétfő
Júl. 9. Kedd
Júl. 10. Szerda
Júl. 11. Csütörtök
Júl. 12. Péntek
Júl. 13. Szombat
Júl. 14. Vasárnap
Flat/Line kapcsolattartói jelentkezés határideje
Júl. 15. Hétfő
VARÁZS tábor
Júl. 16. Kedd
VARÁZS tábor
Pesti Mesék Jelentkezési / fejezetleadási határidő
Júl. 17. Szerda
VARÁZS tábor
Júl. 18. Csütörtök
VARÁZS tábor
Júl. 19. Péntek
VARÁZS tábor
Júl. 20. Szombat
Júl. 21. Vasárnap
Júl. 22. Hétfő
Júl. 23. Kedd
Júl. 24. Szerda
Júl. 25. Csütörtök
II. Farkasszgeti Larp Fesztivál
Júl. 26. Péntek
II. Farkasszgeti Larp Fesztivál
Júl. 27. Szombat
II. Farkasszgeti Larp Fesztivál
Green Flag - Vaesen LARP Alkotók Tábora
Júl. 28. Vasárnap
II. Farkasszgeti Larp Fesztivál
Júl. 29. Hétfő
Júl. 30. Kedd
Júl. 31. Szerda
Aug. 1. Csütörtök
Aug. 2. Péntek
Aug. 3. Szombat
Aug. 4. Vasárnap

Varázslótábor

Zirc, 2024. Július 7-13.

Egy Rowling által inspirált varázsvilágba nyerhetnek betekintést a gyerekek, ahol az iskolai kihívások mellett (tanórák, kviddics, a diákok és tanárok ügyes-bajos dolgai) bájitalokat kotyvaszthatnak, tiltott bűbájokat is tanulhatnak és felvehetik a harcot az iskola békéjét megzavaró gonosz erőkkel.

Szervező: Magyar Mennydörgő Egyesület
www.varazslotabor.hu

VARÁZS tábor

Visegrád, 2024. Július 15-19.

Az idei témánk egy ötnapos iskolakóstolgató az alsós gyerekek számára a Roxfortban, amely során megismerkednek az iskola ikonikus helyszíneivel, szereplőivel, varázslényeivel és az alapvető ismeretek (bájitaltan, jóslástan, stb.) elsajátítása mellett a gyerekek betekintést nyerhetnek a kviddics és a varázslópárbajok világába is.

Szervező: Magyar Mennydörgő Egyesület
www.facebook.com/magyarmennydorgo

Tolkien Tábor 2024 — Szilmaril - A Hősök útján

Bükkszentkereszti Ifjúsági Tábor, 2024. Július 25-Augusztus 8.

Magyarország legnagyobb és leghosszabb élőszereplős fantasy játéka és több, mint húszéves hagyománnyal rendelkező egyedülálló kreatív - közösségi tábor.
Elvarázsolt a Tolkien által megálmodott világ? Szívesen lennél része egy kreatív, alkotó közösségnek? Szeretnél új, hasonló gondolkodású emberekkel megismerkedni? Téged is vár a Magyar Tolkien Társaság huszonegyedik nagy nyári tábora!
Száz résztvevő, öt csapat, kardok, pajzsok, halál és küldetések. Légy része a történetnek, egyike a kiválasztottak csapatának, akik meghatározzák Középfölde sorsát.
Jelentkezés hamarosan!

Szervező: Magyar Tolkien Társaság

II. Farkasszgeti Larp Fesztivál

Püspökladány, Farkasszigeti Arborétum, 2024. Július 25-28.

A CONsensus Larp Studio táborozós fantasy rendezvénye egy olyan kötetlen találkozóhely LARP-játékosoknak, ami elsősorban arra épít, hogy minél több teret adjon a résztvevők kreativitásának és ötleteinek, az ezen keresztüli közös alkotásnak, de meghagyva a lehetőséget arra, ha valaki csak egy hétvégét szeretne eltölteni baráti társaságban.

Szervező: ConSensus LARP Studio

Green Flag - Vaesen LARP Alkotók Tábora

Pápateszér - Farkashegy, HUG Fesztiváltanya, 2024. Július 27.

A Green flag egy Väsen RPG és a magyar néphit ihlette kb 4-5 órás larp, ami egy napjainkban, valahol egy magyarországi erdőben megrendezett punk fesztiválon játszódik. A játékosok a fesztiválozókat, az ott fellépőket, dolgozókat személyesíthetnek meg. A karakteralkotás a helyszínen történik, de előzetesen egy koncepción lehet gondolkodni, jelmezt ez alapján lehet hozni. A játék egy nyomozásra, és a karakterek közötti kapcsolatokból fakadó interakciókra fókuszál, a karakterek egymás ellenfelei is lehetnek, de a rejtély megoldásához legalább részben együttműködésre is szükség lesz.
A játékhoz se a Väsen se a magyar néphit ismerete nem feltétel.
Trigger warning: fizikai erőszak, halál, erős érzelmek, karakterek közötti mély konfliktusok.

A játékon való részvétel tábori regisztrációhoz kötött!

Szervező: Alkotók Tábora, Halla

Lumina Larp 2024 - Csatanap

Jászfényszaru, 2024. Augusztus 31.

A Lumina Larp az egyik legrégebbi múltra visszatekintő magyar élő szerepjáték, mely 2005 óta szerepel a hazai palettán. A hazai fejlesztésű M.A.G.U.S. szerepjáték világában (Ynev kontinensén) játszódó klasszikus fantasy történeteket dolgoz fel, ami 2017 óta a Hat Kard Szövetsége szövevényes történeteit jelenti. Ez egy széles plénumnak készült kezdőbarát játék, ahol a Lumina Cornu Klub épített díszletekkel, számos NPC szereplővel, a larp monsterekkel és ha szükséges játékosi kellékekkel (kardok, kiegészítők), jelmezekkel igyekszik segíteni a beilleszkedést a résztvevőknek az aktuális történetbe. A történetvezetés a szabad játékosi akaratra épít, de eközben használja a scriptelt „történések” eszközét is. Általában 100 fő feletti létszámra, látványos játékra és bulis (out tábori) hangulatra lehet számítani.
KOMMUNIKÁCIÓS FELÜLETEK:
honlap: https://luminalarp.blogspot.com/
Hat Kard Szövetsége fb csoport: https://www.facebook.com/groups/1642449256129606
email: luminalarp@gmail.com

Szervező: Lumina Cornu

Pesti Mesék (9. évad, 1. rész) - Este a Balkánban

Budapest, 2024. Szeptember 7.

A Pesti Mesék egy folytatásos larp, ahol napjaink Budapestjének árnyékában megbúvó természetfeletti lények életét jelenítjük meg, immár 8 éve. A szeptemberi játék az új évadkezdő játék, az alakváltók házigazdasága alatt egy csepeli kocsmában találkoznak a karakterek. Terveik szerint ezúttal nem akarják a világvégét. Új játékosként lehet jelentkezni a facebook csoporton keresztül.

Szervező: Pesti Mesék

KamaraLARP Hétvége

Balatonfenyves, 2024 Szeptember 11-15.

A hosszú hétvégén 6 blokkban, közel 20 kamara játékot, kapcsolódó előadást és műhelymunkát tartunk. Jellemzően 3-6 párhuzamosan futó program közül választhatsz, ismertebb régebbi játékok ugyanúgy előkerülnek, mint a most debütáló új alkotások.

Szervező: Ostromjáték Egyesület

A Fehér Láng Tánca - Witcher LARP 2024

Parád, 2024. Szeptember 19-22.

A Fehér Láng Tánca a nagysikerű Vízzé vált vér és Skellige Szelei alkotóinak következő játéka, akik immáron harmadik alkalommal idézik meg Andrzej Sapkowski sorozatának sötét és izgalmas világát. Az idei, minden korábbinál nagyobb játékon a résztvevők a Kontinens hatalmi játszmáinak közepébe csöppenek, ahol kevesen maradnak sokáig életben s még annál is kevesebben diadalmaskodnak. Te vajon köztük leszel? Felelj a Végzet hívására, csatlakozz hozzánk idén szeptemberben és mindenre fény derül!

Szervező: Baki Péter, Zacharidesz-Szabó Ráchel, Kovács Attila, Durányik Roland

Flat/Line - Cyberpunk LARP Budapesten

Budapest, 2024. Október 5-6.

A Flat/Line a ConSensus LARP Studio élőszerepjátéka, melyben a cyberpunk zsáner stíluselemei közt, annak toposzaiból építkezve és esztétikáját alkalmazva a résztvevők egy éjszakán át megtestesíthetik annak jellegzetes karaktereit, és egy személyre szabott tragikus történetet élhetnek át a saját szemszögükből. Az egyes játékalkalmak teljesen önálló történetek, semmilyen módon nem kapcsolódnak egymáshoz, így a korábbi részvétel a mostanit semmilyen formában nem befolyásolja.

Szervező: ConSensus LARP Studio
Nincs, a fő kommunikácius felület a ConSensus LARP Studio discordja: https://discord.gg/ycuemWXcAz?event=1124753639139987486
TBA

Vox Cordis - arkán fantasy larp - ELMARAD

Vackorvár, 6044 Kecskemét Belsőnyír 202 , 2024. Október 25-27.

A játék idei alkalma elmarad.
Saját fejlesztésű fantasy világon játszódó játék nagyjából 40 játékossal. A világban hit, tudomány és mágia keverednek, harcolnak és békülnek. Két birodalom háborújának lezárására és a békekötés évfordulójának megünneplésére gyűlnek össze a játékos karakterek a Béke Kolostorában, hogy tárgyaljanak, mulassanak és még ki tudja, mi mindennel foglalkozzanak.

Szervező: Arkhé Larp Közösség

Az Úri Közönség Táncol (Rejtő LARP)

1065 Budapest, Révay utca 19, 2024. November 16.

Egy könnyed hangvételű, szórakoztató, karakterjátékra és helyzetkomikumra fókuszáló, a Rejtő Jenő könyvek hangulatát idéző 1 napos, beltéri játékra számíthattok.

Szervező: Öt Vidám Hullamosó