Jún. 17. Hétfő
Jún. 18. Kedd
Jún. 19. Szerda
Jún. 20. Csütörtök
Jún. 21. Péntek
Lidérczfény - Magyar Dark Folk LARP
Jún. 22. Szombat
Lidérczfény - Magyar Dark Folk LARP
Jún. 23. Vasárnap
Lidérczfény - Magyar Dark Folk LARP
Jún. 24. Hétfő
Jún. 25. Kedd
Jún. 26. Szerda
Jún. 27. Csütörtök
Jún. 28. Péntek
Shitstorm - Élő Szerepjátékos Est
Jún. 29. Szombat
Jún. 30. Vasárnap
Júl. 1. Hétfő
Júl. 2. Kedd
Júl. 3. Szerda
Júl. 4. Csütörtök
Júl. 5. Péntek
Júl. 6. Szombat
Júl. 7. Vasárnap
Varázslótábor
FLF Klán jelentkezések vége
Júl. 8. Hétfő
Varázslótábor
Júl. 9. Kedd
Varázslótábor
Júl. 10. Szerda
Varázslótábor
Júl. 11. Csütörtök
Varázslótábor
Júl. 12. Péntek
Varázslótábor
Júl. 13. Szombat
Varázslótábor
Júl. 14. Vasárnap
Flat/Line kapcsolattartói jelentkezés határideje

Lidérczfény - Magyar Dark Folk LARP

Obornak, 2024. Június 21-23.

A Lidérczfény egy kétnapos, sötét hangulatú folk LARP, a Thousand Lives Studios rendezésében, amely a magyar népi hagyományok mellett Arany János és Petőfi Sándor munkásságából merít ihletet. Célja a 19. század betyárvilág és a klasszikus népi mitológia ötvözése egy karakterközpontú, drámai hangvételű esemény során, amelynek főszereplői olyan egyszerű emberek, akik rendkívüli események közepén találják magukat.

Szervező: Thousand Lives Studios

Shitstorm - Élő Szerepjátékos Est

Budapest, 2024. Június 28.

Marcin Slowikowski játékának adaptációja Merkl Orsolya és Baki Péter rendezésében A Shitstorm egy kötetlenebb, vidámabb hangulatú, körülbelül 3 órás, 12-20 fős, edukációs célzattal készült játék, ami a social media awarness kérdéskörével foglalkozik (Larp Alchemy Project) A LARP során a játékosok kisebb csoportokba tömörülnek, egyfajta saját szociális buborékot hoznak létre, a játék pedig ezeknek a buborékoknak az egymáshoz való viszonyáról, a köztük zajló kommunikációról szól egy kitalált social media felületen. Minden játékosnak egy megadott internetes perszónát kell majd alakítani, amit csapaton belül szabadon szétoszthatnak maguk között. Ha ki akartad próbálni az influenszerkedést, esetleg catfishelnél, vagy csak random meme-ekkel szakítanád félbe a már kialakult beszélgetéseket, ezekre mind lehetőséged lesz!

Szervező: Baki Peti, Nimloss, Élő Szerepjátékos Esték

Varázslótábor

Zirc, 2024. Július 7-13.

Egy Rowling által inspirált varázsvilágba nyerhetnek betekintést a gyerekek, ahol az iskolai kihívások mellett (tanórák, kviddics, a diákok és tanárok ügyes-bajos dolgai) bájitalokat kotyvaszthatnak, tiltott bűbájokat is tanulhatnak és felvehetik a harcot az iskola békéjét megzavaró gonosz erőkkel.

Szervező: Magyar Mennydörgő Egyesület
www.varazslotabor.hu

VARÁZS tábor

Visegrád, 2024. Július 15-19.

Az idei témánk egy ötnapos iskolakóstolgató az alsós gyerekek számára a Roxfortban, amely során megismerkednek az iskola ikonikus helyszíneivel, szereplőivel, varázslényeivel és az alapvető ismeretek (bájitaltan, jóslástan, stb.) elsajátítása mellett a gyerekek betekintést nyerhetnek a kviddics és a varázslópárbajok világába is.

Szervező: Magyar Mennydörgő Egyesület
www.facebook.com/magyarmennydorgo

Tolkien Tábor 2024 — Szilmaril - A Hősök útján

Bükkszentkereszti Ifjúsági Tábor, 2024. Július 25-Augusztus 8.

Magyarország legnagyobb és leghosszabb élőszereplős fantasy játéka és több, mint húszéves hagyománnyal rendelkező egyedülálló kreatív - közösségi tábor.
Elvarázsolt a Tolkien által megálmodott világ? Szívesen lennél része egy kreatív, alkotó közösségnek? Szeretnél új, hasonló gondolkodású emberekkel megismerkedni? Téged is vár a Magyar Tolkien Társaság huszonegyedik nagy nyári tábora!
Száz résztvevő, öt csapat, kardok, pajzsok, halál és küldetések. Légy része a történetnek, egyike a kiválasztottak csapatának, akik meghatározzák Középfölde sorsát.
Jelentkezés hamarosan!

Szervező: Magyar Tolkien Társaság

II. Farkasszgeti Larp Fesztivál

Püspökladány, Farkasszigeti Arborétum, 2024. Július 25-28.

A CONsensus Larp Studio táborozós fantasy rendezvénye egy olyan kötetlen találkozóhely LARP-játékosoknak, ami elsősorban arra épít, hogy minél több teret adjon a résztvevők kreativitásának és ötleteinek, az ezen keresztüli közös alkotásnak, de meghagyva a lehetőséget arra, ha valaki csak egy hétvégét szeretne eltölteni baráti társaságban.

Szervező: ConSensus LARP Studio

Lumina Larp 2024 - Csatanap

Jászfényszaru, 2024. Augusztus 31.

A Lumina Larp az egyik legrégebbi múltra visszatekintő magyar élő szerepjáték, mely 2005 óta szerepel a hazai palettán. A hazai fejlesztésű M.A.G.U.S. szerepjáték világában (Ynev kontinensén) játszódó klasszikus fantasy történeteket dolgoz fel, ami 2017 óta a Hat Kard Szövetsége szövevényes történeteit jelenti. Ez egy széles plénumnak készült kezdőbarát játék, ahol a Lumina Cornu Klub épített díszletekkel, számos NPC szereplővel, a larp monsterekkel és ha szükséges játékosi kellékekkel (kardok, kiegészítők), jelmezekkel igyekszik segíteni a beilleszkedést a résztvevőknek az aktuális történetbe. A történetvezetés a szabad játékosi akaratra épít, de eközben használja a scriptelt „történések” eszközét is. Általában 100 fő feletti létszámra, látványos játékra és bulis (out tábori) hangulatra lehet számítani.
KOMMUNIKÁCIÓS FELÜLETEK:
honlap: https://luminalarp.blogspot.com/
Hat Kard Szövetsége fb csoport: https://www.facebook.com/groups/1642449256129606
email: luminalarp@gmail.com

Szervező: Lumina Cornu

KamaraLARP Hétvége

Balatonfenyves, 2024 Szeptember 11-15.

A hosszú hétvégén 6 blokkban, közel 20 kamara játékot, kapcsolódó előadást és műhelymunkát tartunk. Jellemzően 3-6 párhuzamosan futó program közül választhatsz, ismertebb régebbi játékok ugyanúgy előkerülnek, mint a most debütáló új alkotások.

Szervező: Ostromjáték Egyesület

A Fehér Láng Tánca - Witcher LARP 2024

Parád, 2024. Szeptember 19-22.

A Fehér Láng Tánca a nagysikerű Vízzé vált vér és Skellige Szelei alkotóinak következő játéka, akik immáron harmadik alkalommal idézik meg Andrzej Sapkowski sorozatának sötét és izgalmas világát. Az idei, minden korábbinál nagyobb játékon a résztvevők a Kontinens hatalmi játszmáinak közepébe csöppenek, ahol kevesen maradnak sokáig életben s még annál is kevesebben diadalmaskodnak. Te vajon köztük leszel? Felelj a Végzet hívására, csatlakozz hozzánk idén szeptemberben és mindenre fény derül!

Szervező: Baki Péter, Zacharidesz-Szabó Ráchel, Kovács Attila, Durányik Roland

Flat/Line - Cyberpunk LARP Budapesten

Budapest, 2024. Október 5-6.

A Flat/Line a ConSensus LARP Studio élőszerepjátéka, melyben a cyberpunk zsáner stíluselemei közt, annak toposzaiból építkezve és esztétikáját alkalmazva a résztvevők egy éjszakán át megtestesíthetik annak jellegzetes karaktereit, és egy személyre szabott tragikus történetet élhetnek át a saját szemszögükből. Az egyes játékalkalmak teljesen önálló történetek, semmilyen módon nem kapcsolódnak egymáshoz, így a korábbi részvétel a mostanit semmilyen formában nem befolyásolja.

Szervező: ConSensus LARP Studio
Nincs, a fő kommunikácius felület a ConSensus LARP Studio discordja: https://discord.gg/ycuemWXcAz?event=1124753639139987486
TBA

Vox Cordis - arkán fantasy larp

Vackorvár, 6044 Kecskemét Belsőnyír 202 , 2024. Október 25-27.

Saját fejlesztésű fantasy világon játszódó játék nagyjából 40 játékossal. A világban hit, tudomány és mágia keverednek, harcolnak és békülnek. Két birodalom háborújának lezárására és a békekötés évfordulójának megünneplésére gyűlnek össze a játékos karakterek a Béke Kolostorában, hogy tárgyaljanak, mulassanak és még ki tudja, mi mindennel foglalkozzanak.

Szervező: Arkhé Larp Közösség

Az Úri Közönség Táncol (Rejtő LARP)

1065 Budapest, Révay utca 19, 2024. November 16.

Egy könnyed hangvételű, szórakoztató, karakterjátékra és helyzetkomikumra fókuszáló, a Rejtő Jenő könyvek hangulatát idéző 1 napos, beltéri játékra számíthattok.

Szervező: Öt Vidám Hullamosó